Sommerafslutning i MVM Racing & Business Club

Sommerafslutning i MVM Racing & Business Club løb af stablen med et netværksmøde på vores faste base, nemlig Møllekroen i Agedrup.

En aften med 3 vigtige elementer: Sidste nyt fra Martin, networking og god mad.

Alle var spændte på at høre nyt fra Martin, som siden sidste møde havde deltaget i Road to Le Mans, som er opvarmningsløbet til 24 timers Le Mans.

Martin skulle dele sæde med Freddie Hunt i en Ligier racer, som i denne sæson har fået skarp konkurrence af Norma racerne. Martin kunne berette om en fantastisk løbsweekend, hvor Martin og Freddie kørte den Ligier racer der scorede flest point og Martin blev bedst placerede dansker i LMP3. Super skarpt og mon ikke der var nogen af de store teams der fik øje på Martins køreegenskaber!?

I løbet af aftenen blev der netværket godt og grundigt, afsluttende med en netværksøvelse, der handlede om hvor godt medlemmerne kender hinanden, hinandens virksomheder og virksomhedernes speciale. Det fremgår vist fine af fotos, hvad den netværksøvelse havde af farverige muligheder for at netværke. Sidst men ikke mindst var Møllekroen, som altid, garant for sublim forplejning. Der var rig mulighed for at gå mæt fra bordet.

På vegne af teamet en stor tak til medlemmerne for et super godt første netværkshalvår!

Næste møde er tirsdag den 13. august kl. 07.45 til kl. 09.45 på Møllekroen