Tirsdag den 8. oktober var vi igen tilbage på vores faste base, Møllekroen, og afvikle netværksmøde.

Tak til de fremmødte for den gode energi og villigheden tilsat give lidt af sig selv under præsentationen. Det øger kendeskabet til hinanden og dermed øget tillid og en større chance for åbne døre til hinandens respektive netværk, fyldt med gode forretningmuligheder. Vi vil også takke for gæsterne som var med på mødet for at prioritere deres tid denne tirsdag morgen i MVM Racing & Business Club.

Sidste nyt fra Martin, var en god opdatering fra den næstsidste afdeling af European Le Mans Series (ELMS)og ikke mindst en detaljeret gennemgang af hvordan teamet lægger og udfører strategien for hvordan løbet skal gennemføres. Spændende at høre om, og for dem som var med på SPA-banen i september, blev det måske tydeligere hvorfor teamets strategi blev gennemført som det vi var tilskuere til den weekend. Martin tog også hul på sæson 2020 med oplæg om et nyt prospekt som vil blive rullet ud til sponsorer og netværkere  i den kommende tid. Vi har, synes vi selv, noget godt i posen og glæder os til at fortsætte samarbejdet i den kommende sæson. Som afslutning på Martins præsentation af sidste nyt, kunne Martin fortælle om en test i en LMP2 racer umiddelbart efter sidste løb i ELMS på Portimao i et top team fra LMP2 serien. Det ser også ud til, hvis testen går godt, at der kan være en mulighed for at køre for det team til næste ELMS sæson samt selv 24 H Le Mans. Vi er spændte på udfaldet!

Et stort tak til Jonas Elmerdahl fra MackMedia, som gav en super virksomhedspræsentation af virksomheden og de ydelser og ekspertviden Mack Media kan byde ind med i et samarbejde. Får du nok ud af dine markedsføringskroner ? Er du i tvivl skal du tage fat i Jonas og få
Mack Media et uvildigt kig på din markedsføring!

Sidst men ikke mindst, er det som altid på sin plads at rette en tak til Søren og Møllekroen for sublim forplejning sådan en tirsdag morgen!