GALLERI

Januar 2019 netværksmøde Møllekroen

Nyt netværksår for sponsorer og samarbejdspartnere og ny sæson på Europas fornemmeste racetracks for Martin. Denne sæson blev indledt på Møllekroen hvor deltagerne bidrog med god energi og samtalelyst – virkelig en god dynamik til at starte op på. TAK for det! Martin havde nyt at fortælle om det nye team og om de kørere han skal køre sammen med gennem hele sæsonen. Det ser ud til at være et knivskarpt team og vi ser frem til at kunne løfte sløret yderligere for den kommende sæsons opgaver for Martin og teamet.
Lige nu er der ikke race eller tests, fordi banerne i Europa er for kolde, så alt den træning Martin kan køre sig til, er i simulator, hvor banekendskab i høj grad er en del af forberedelsen til sæsonen. Ligeledes stiller den nye racer større krav til fysikken. Derfor fortsætter Martin samarbejdet med Claus Sloth i forhold til den fysiske træning, som også fokuserer på at indtage den rigtige kost. Vi glæder os til at følge udviklingen…!
Jan Thomsen kunne på dette årets første møde, præsentere 10 nye samarbejdspartnere, som vi byder velkommen og ser frem til at lære at kende på årets netværksmøder og VIP Events.
Næste møde er tirsdag den 26. februar.

December 2018 Juleafslutning

Tirsdag den 11. december havde teamet, planlagt et juleafslutningsevent i samarbejde med Odense Gokart Hal og Møllekroen. Omdrejningspunktet for eksistensen af MVM Racing & Business Club er Martin Vedel Mortensen og dermed racing. Kørt race det blev der…, for flere af de deltagenede var det første gang i en gokart, sikkert ikke den sidste, og talenterne på banen blev udmøntet på bedste vis. Tak til Michael Schröder for godt værtsskab. Vi takker også Søren og Møllekroen for lækker julefrokostmenu!
Teamet ser frem til sæson 2019, som allerede nu er velplanlagt og datoerne lagt i kalenderen. På gensyn…

November 2018 Netværksmøde Møllekroen

På mødet tirsdag den 27. november, blev noget af spændingen om sæson 2019 udløst, da martin havde gode nyheder med hjem fra testkørsel i Portugal og England. Vi glæder os meget til at kunne offentliggøre de gode nyheder i nær fremtid. Spændende er det og sæson 2019 ser ud til at blive noget helt særligt. Jan Thomsen kunne præsentere 4 nye sponsorer, som vi ser frem til at lære at kende i den kommende sæson – på netværksmøder, VIP Events og udenlandsture.
7Soveren havde en god og personlig virksomhedspræsentation og vi tør godt sige, at hvis du vil sove godt om natten er Svend Langdal og 7Soveren stedet hvor du skal købe din næste seng. Tak for præsentationen til Svend!
Som altid, blev mødet flankeret af en formidabel morgenmadsbuffet, serveret af Møllekroen.

Oktober 2018 Netværksmøde Møllekroen

Oktober blev på fineste vis afsluttet på månedens næstsidste dag med netværksmøde på Møllekroen, alt imens Martin kørte tests på Autódromo International do Algarve, for et spændende team. Det bliver spændende at høre om testresultaterne på næste netværksmøde tirsdag den 27. november 2018, også på vores faste base Møllekroen.
Tak til Danny Bærtelsen, for et skarpt foredrag om at “blive en bedre netværker”. Leveret med kant og erfaringer fra egen netværkspraksis. Alle kan gå hjem med en større viden om hvad der bidrager til at blive en bedre netværker…
Bo Tverskov havde et kort og indsigtsgivende oplæg om “Fremtids fuldmagter”. Et godt indblik i hvordan man kan fremtidssikre sine økonomiske og personlige forhold i tilfælde af sygdom, svækket mental funktion eller lignende. Kontakt Bo Tverskov hvis du vil vide mere om emnet.

September 2018 Netværksmøde Møllekroen

Som vanligt afvikledes MVM Racing & Business Club netværksmøde på Møllekroen. Her skal især bemærkes den store samtalelyst blandt medlemmerne, den formidable forplejning og så naturligvis sidste nyt fra Martin.
Teamet takker for den store opbakning og ser frem mod næste møde tirsdag den 30. oktober.

September 2018 VIP Event Selected Car Collection og Middelfart Sparekasse

I samarbejde med Selected Car Collection i Middelfart og en af MVM Racing & Business Club gode sponsorer og samarbejdspartnere, Middelfart Sparekasse, kunne der torsdag den 13. september inviteres til et helt særligt kig på luksusbiler, som de fleste kun kan drømme om, med efterfølgende klasse forplejning i Middelfart Sparekasses hovedsæde.

August 2018 Netværksmøde på Møllekroen

Opstart af 2. halvdel af netværksæsonen blev sat igang på fineste vis, tirsdag de 21. august i vante omgivelser på Møllekroen. Udover sidste nyt fra Martin, var et af dagsordenens punkter en præsentation af Netværksappen, som Dorte Søfeldt fra Best Of Online i Middelfart, demonstrerede for medlemmerne. Hurtig adgang til dagsorden, medlemmernes kontaktoplysninger, indkaldelse til netværksmøder og meget mere, lige ved hånden, det giver SÅ god mening. Der blev også sat gang i efterårets gennemgående tema med netværksøvelsen “hvordan kan jeg hjælpe dig”. Det vejret var en god følgesvend og øvelsen foregik naturligvis udendørs. Tak, er på sin plads at sige til alle fremmødte for den gode energi og det gode humør.

Juni 2018 Sæsonafslutning på Møllekroen

Tirsdag den 19. juni kl. 17.00 mødtes sponsorer og netværkere til sæsonafslutning på Møllekroen. En god dagsorden med fokus på at styrke relationerne blandt medlemmerne, gennem de gode præsentationer og den eminente forplejning fra Møllekroens køkken. En super aften hvor snakken gik og hvor der helt sikkert var grobund for at lave god forretning.
Martin gav en opdatering på det sidste løb på Misanobanen og samtidig forventningerne til det kommende løb, også på Misanobanen. Vi ser frem til at følge Martin i de kommende løb frem mod sommerferien.
Teamet takker for den store opbakning der er udvist i 1. halvår af 2018 !!

Juni 2018 Team Træning ved Claus Sloth

Der er godt gang i den når træningsteamet mødes fredag morgen og giver den gas. Vi kommer uden tvivl til at høre mere til den sag…

Maj 2018 MVM Racing & Business Club – Virksomhedsbesøg og netværksmøde ved Carta A/S

Tak for fremmødet ved netværksmødet i torsdags, hvor Carta A/S var en fremragende vært.
Også en stor tak for en nærværende og skarp præsentation af Christian Warburg og Kim Crone Staats fra Carta A/S.
Vi er ikke i tvivl om hvad der er Carta A/S kernekompetence.
Uden tvivl en præsentation som skabte den rette opmærksomhed for medlemmerne i forhold til egne leasingaftaler.
Tak for det!
Sidste nyt fra Martin var ikke kun de gode resultater Martin har haft i sæsondebuten i det Italienske GT3 Championship. Dem siger vi STORT tillykke med, det er super flot!
Martin kunne også afsløre, at han er som èn af 25 racerkørere i verden, er blevet optaget i GT3 Junior programmet.
Dette indebærer:
– at være en del af Lamborghinis udviklingsprogram
– uddannelse indenfor; datalæsning, køreteri, teknisk viden, kost og træning
– udvikling af gade- og racerbiler
– simulatortræning og meget mere.
Vi ses til næste møde i MVM Racing & Business Club, tirsdag den 19. Juni på Møllekroen.

Maj 2018 MVM Racing & Business Club – Track Day på Jyllandsringen

En helt igennem fantastisk dag på Jyllandsringen med 42 sponsorer på banen i perfekte rammer.

Dagen bød på masser af netværkssamtaler og race

På dagen blev der for første gang uddelt en MVM vandrepokal som nu bliver graveret med vinder navne

Næste arrangement bliver hos Carta, Finlandgade, 5000 Odense C  – torsdag den 24. maj kl. 7.45

Maj 2018 MVM Racing & Business Club – træning ved Claus Sloth

Så startede træningsholdet op hos Claus Sloth – næste træning 11. maj kl. 6.55.

Kontakt Jan Thomsen hvis du skal med: jan@mvm-racing.dk

April 2018 Netværksmøde fagligt indlæg af Mette Balslev og Claus Sloth

Tak til 41 deltagere i vores møde 17. april – dejligt at se så mange støtte op om vores netværk i mvm-racing.

Martin Vedel fortalte om opgraderingen hos Lamborghini – nu kan vi næste ikke vente på sæsonstarten på Imola den 28. – 29. april

Mette Balslev gav et indblik i stress faktorer – helt tilbage fra hulemændene til 2018. Det var bare super godt – vedlagt link fra Mette Balslev :
Her er linket, jeg talte om ift tilbagevenden efter stress:
http://www.amkherning.dk/userfiles/file/Efter%20stress_printversion.pdf
www.terapi-mindfulness.dk

Claus Sloth indtog scenen og fortalte om sin træning af Martin Vedel – til sidst gav Claus et tilbud til alle i netværket – nemlig mulighed for UB at komme forbi 4 fredage i træk og prøve sig selv af med personlig træner.

TILMELDING TIL JAN@MVM-RACING.DK SOM KOORDINERE MED CLAUS SLOTH SÅ ALLE KAN FÅ EGEN TRÆNER PÅ DAGEN :
4/5 kl. 7.00-7.50
11/5 kl. 7.00-7.50
18/5 kl. 7:00-7:50
25/5 kl. 7:00-7:50
Bemærk :
I tidsrummet 7-17 har vi desværre kun 12 parkeringspladser til rådighed i pakhusgården, men der kan parkeres på Mogensensvej samt Ny kongevej. Vi vil meget gerne have en melding om, hvor mange der kommer til træningerne, så vi har mulighed for at sætte trænere på alt efter antal. Pakhusgården 36 5000 Odense C.

Næste møde i netværket bliver afholdt ved Carta – Finlandsgade – 5000 Odense C – mødet bliver afholdt 24. maj kl. 7.45 hvor der bliver gode muligheder for at “sparke” dæk hos Carta – indbydelse følger medio Maj.

Marts 2018 Netværksmøde fagligt indlæg af Mack Media

Tak til alle fremmødte for et super godt engagement og spørgelyst til dagens faglige indlæg om professionel brug af Facebook, som blev leveret af Mack Media. Tak for et godt indlæg!

Dagens netværksøvelse var skruet sammen som 3 x 12 minutters Business Meetings. Den metode valgte vi for at sikre at alle medlemmerne får tid til at lære hinanden at kende. Kendskab skaber tillid og tillid skaber gode relationer og gode resultater. Det er dét netværk handler om!

Jan Thomsen præsenterede årets første Race Event, som er blevet sat sammen i samarbejde med Dream Concept og foregår på Jyllandsringen tirsdag den 8. maj. Vi glæder os til at komme igennem det skarpe program, der er designet med masser af race!

Vi glæder os også til at Martin på næste møde fortæller om resultaterne af de testkørsler han har været i Italien og gennemføre i den forgangne uge.

Slutteligt, endnu en gang en stor tak til Møllekroen for et overdådigt morgenbord.

Antonelli Motorsport

2018 Vinaften hos VIN MED KANT

Onsdag den 7. marts afholdt MVM Racing & Business Club vinaften hos vores samarbejdspartner VIN MED KANT.

24 medlemmer og gæster var i absolut hyggestemning, og humøret blev bedre og bedre, efter at Ulrik gav fuld gas med masser af historier og gode vine. På dagen blev der endvidere disket op med lækre “hapsere” i form af pølse og ost. En super vellykket aften og Ulrik var naturligvis klar med nogle rigtig gode priser og tilbud til de mange deltagere.

2018 Netværksmøde med virksomhedspræsentation og fagligt indlæg

Jan Thomsen kunne indledningsvis præsentere nye medlemmer af MVM Racing & Business Club samt et par gæster- det er helt fantastisk at interessen fortsat er så stor som den er. På vegne af teamet bliver det et stort tak.

Et netværksmøde hvor Martin havde et super oplæg om test i den nye racer, på banen i Italien samt en præsentation af den nye hjelm. OG, hvor er den fed!! Herefter havde fotograf Kim Poulsen en virksomhedspræsentation, som ikke bar præg af at det kun var 2. gang Kim stod i den rolle. Super fin præsentation!

Michael B. Damsgaard fra EY, gav et meget aktuelt indlæg om Persondataforordningen, yderst tilgængeligt og med fokus på hands-on for alle sponsorer og medlemmer- stort tak til Michael for at gøre kompliceret stof ukompliceret.

Som altid…, tak til Møllekroen for fremragende forplejning!

2018 Sæson opstart på Møllekroen

Efter en god lang pause i rækken af netværksmøder og VIP events i 2017, kom MVM Racing & Business Club godt i gang, tirsdag den 30. januar. Et godt fremmøde af både nye og gamle bekendtskaber. Martin fortalte om det nye samarbejde mellem ham og Claus Sloth. Et samarbejde der skal styrke Martin fysisk og forberede ham på at køre i en helt ny biltype, med langt højere påvirkning af kroppen end den biltype han kørte i, i sidste sæson. Det handler om en kombination af fysisk træning og fokus på kost. Det bliver super spændende at følge det samarbejde.

2017 Jule Event

Årets sidste event i MVM Racing & Business Club blev vores julefrokost. Hele 41 virksomheder deltog og var med til at skabe en fantastisk afslutning på sæson 2017. Vi startede med gokartrace i Odense Gokart Hal. Herefter havde Møllekroen sørget for den lækreste julebuffet for de mange medlemmer.

Jeg vil gerne sige tak til alle mine samarbejdspartnere i år!!

Nu ser vi frem til 2018 og et nyt spændende samarbejde og ikke mindst til at komme bag rattet af min nye Lamborghini.

2017 BREAKING NEWS!!!

Endelig kan jeg løfte sløret for sæson 2018!
Jeg skal køre en fuld sæson i Lamborghini Super Trofeo Europe i den nye Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO. Teamet jeg skal køre for, er ingen ringere end Antonelli Motorsport, som i år vandt mesterskabet. Antonelli Motorsport, som har base i Bologna, er et Lamborghini fabriksstøttet team, og derfor får jeg et tæt samarbejde med Lamborghini. Det er noget som virkelig kommer til at kunne sætte fart på min karriere.
Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med sæsonen og forberedelserne er for længst gået i gang.

2017 Møde på Møllekroen

Onsdag den 8. november 2017, blev sæsonens sidste ordinære møde i MVM Racing & Business Club afholdt på Møllekroen, som er blevet en solid fast base for møderne i vores Business Club. En rigtig god aften med en god blanding af oplæg, relationsorienteret netværksøvelse og fremragende forplejning. Martins indlæg handlede om hvordan Martin i den kommende sæson vil være mere tilstede og mere med i alt hvad der har med sponsorer og medlemmer at gøre. Det kan lade sig gøre fordi Martin har taget et år ud af kalenderen for et være i stand til at give 100 % til både Business Club og til at køre race. Martin kunne løfte sløret en smule for hvad det er han skal køre til næste år – dog uden helt at løfte sløret mere end at kunne fortælle at han har lavet en aftale med et super stærkt team. Nyheden “breakes” på et senere tidspunkt for alle medlemmer i Business Club med fuld knald på! Tak til Bo Tverskov for et spændende og særdeles relevant oplæg om Persondataforordningen, som alle skal forholde sig til og være klar til at agere i forhold til, når vi rammer maj 2018. En STOR tak til alle medlemmer for at deltage med engagement og godt humør i netværksøvelsen – forhåbentlig kan dét engagement fortsætte ind i 2018.

2017 Flight Event på Tåsinge

Torsdag den 12. oktober blev årets sidste udendørs Event afviklet på Tåsinge Flyveplads, med Peter Hartvigsen som en formidabel vært for både flyveture over det Sydfynske Øhav og pølser med brød på grillen. Flere af deltagerne var en smule skeptiske, fordi det på dagen blæste en frisk vind fra vest. Tre Cessna´er kom i luften og de fleste af de 25 deltagere kom i luften, nogle mere end én gang. Fra teamet skal lyde en stor tak til Peter og hans pilotkolleger, for at give medlemmerne denne helt fantastiske afslutning på udendørssæsonen i 2017.

2017 Møde på Møllekroen

Onsdag den 4. oktober var vi igen tilbage hos Søren i Møllekroens lokaler. Et overdådigt morgenbord bød velkommen inden dagens program gik igang. Her skal især fremhæves dagens oplæg om “Hvordan du bliver bedre til at sælge med LinkedIn” med Jacob Elton fra Linkedinsider. Deltagerne fik konkrete redskaber med sig hjem til brug i virksomhedens salgsstrategi på LinkedIn. Derudover var Steen Mortensen mester for dagens netværksøvelse. Formålet med de netværksøvelser vi anvender i MVM Racing & Business Club, er som altid at medlemmerne får opbygget større kendskab til hinanden, hvormed der skabes tillid og grobund for vækst og udvikling.

2017 VIP Race Day på Padborg Park

Den attraktive VIP Race Day, var godt besøgt af medlemmer og sponsorer og mere end 35 deltog i Race på Padborg Park, i 7 teams. Om formiddagen var banen noget våd og deltagerne kom rundt på banen i et roligt tempo, måske helt fint at mærke at en våd langside og våde sving kræver ekstra opmærksomhed fra kørerne. Heldigvis viste solen sig efter frokost og banen tørrede op, nu skulle der for alvor skulle køres ræs. Ikke alle fik en medalje om halsen, men alle er vindere på denne super gode dag med Race – Relationer – Forretning – Oplevelser. STORT TAK til alle fremmødte.

2017 Night Race Padborg Park

Sæsonen 2017 i DST afsluttedes for Martins vedkommende lørdag den 2. september, med Night Race på Padborg Park. En fantastisk dag for Martin der fik et godt resultat med sig inden han kører ud i Europa til test i en helt anden biltype. Der var disket op med snacks, forfriskninger, vin og super lækker mad til de sponsorer og Busines Club  medlemmer der havde taget vejen forbi Padborg. En helt fantastisk dag blev rundet af med 2 heat da mørket var faldet på…, yderst spektakulært!!!

2017 Biler & Business ved Allan Hansen Automobiler A/S

Efterårets første event løb af stablen torsdag den 24. august 2017, hvor vi var på besøg hos Allan Hansen Automobiler A/S i Daugård. En fortræffelig virksomhedspræsentation, god mad, prøvekørsel i super fede biler og 3 x 12 minutters Business Meetings mellem medlemmerne, blev rundet af med en kort vinsmagning, af Ulrik Rønløv fra Vin Med Kant, med dertil hørende oste og så var vi igang med efterårets events i MVM Racing & Business Club.

2017 Møde på Møllekroen

Tirsdag den 15. august, var dagen for opstart af Business Club efter sommerferien. Super god stemning og fantastiske lokaler gav en god start på 2. halvår af 2017. Dagens netværksøvelse var inspireret af en teambuildingøvelse der hedder “Den Magiske Pind”, formålet er, som altid, at lære hinanden bedre at kende og opbygge tillid for at skabe grobund for vækst og udvikling.

2017 Vin & Solbriller hos Prego – Jens Frandsen A/S

Torsdag den 2. juni, havde vi inviteret til VIP Sponsor Event, som skulle runde først halvår af med oplæg ved Jesper Jensen ejer af Prego og Frands Jensen A/S og vinsmagning ved Ulrik Rønløv, ejer af Vin med Kant.

2017 Netværksmøde hos Pro Car Shop i Odense

Tirsdag den 13. juni, var vi på virksomhedsbesøg hos Jens, der ejer Pro Car Shop på Middelfartvej i Odense. Netværksmødet blev afholdt i rammer der oser af Race og Forretning. Vi takker Jens for værtsskabet, morgenbrød og kaffe, og for en god virksomhedspræsentation.

2017 Netværksmøde Middelfart Sparekasse hovedsæde i Middelfart

Et fantastisk tredje netværksmøde i vores Racing & Business Club, i lige så fantastiske omgivelser.
Mødet foregik som virksomhedsbesøg hos Middelfart Sparekasse i deres hovedsæde i Middelfart.
Vi har fra start af sagt at vi vil lægge barren højt, og dette arrangement har efter vores mening bidraget rigtig godt til den målsætning.

En stor tak fra os, og tak for lækker mad.

Her er lidt stemningsbilleder.

2017 Classic Race Aarhus

2017 Netværksmøde fredag den 5. maj 2017 – Stige Blomster

2017 Supertourisme Danmark 30. april 2017 Padborg Park

2017 Netværksmøde fredag den 7. april 2017 – Birk og Conrad

2017 Kick-Off MVM Racing & Business Club

2017 24h Proto Series LMP3

2016 Danish Supertourisme Turbo

2011-2015

2003-2010 “Grundskolen”